Ako želite imati i voziti bicikl s električnim pogonom, imate više mogućnosti:

– na ovim stranicama www.e-bicikli.eu, izaberete novi električni bicikl s E-fun električnim pogonom (od 1.090 €)
– vaš bicikl opremamo s električnim pogonom (cijena elektro-seta s baterijom od 740 € +).

Po zakonu, bicikle s E-fun električnim pogonom NIJE POTREBNO REGISTRIRATI !!!!!

Elektricno kolo_pogon1                       Elektricno_kolo_slika_mala_1

Također:

– ako već imate bicikl s kojim ste posebno zadovoljni, možemo ga opremiti s E-fun električnim pogonom.

– najjednostavniji put do električnog bicikla je, da si na www.e-bicikli.eu izaberete električni bicikl, koji vam se sviđa. U ponudi su  novi električni bicikli, koji su opremljena s E-fun električnim pogonom. Većina bicikala je u centralnom skladištu u Sloveniji i dobavljivi su u nekoliko dana !!!

Više o opremanju i postavljanju E-fun električnog pogona na vaš bicikl opisano je  OVDJE.

Kada si priuštite bicikl s E-fun električnim pogonom, uz lakoću ćete vrtjeti pedale, moći čete si organizirati izlete, koje inače ne bi mogli ili ste previše lijeni za njih. Pogodno za sve uzraste, bez obzira, koliko ste stari!

Logo2 mali

Načini korištenja E-bicikla:

Korištenje električnog pogona za bicikle je zabavna i jednostavna. Svaka osoba, koji zna voziti bicikl, se jednostavno i brzo privikne na pomoć E-fun električnog pogona.    face_happy1

Električni bicikli E-fun mogu se koristiti na način:

Povremeno korištenje električnog pogona:
Bicikl s E-fun električnim pogonom koristimo isto kao običan bicikl. Ako ne možemo više, ako je uspon, ili ako ne želimo više, jednostavno uključimo E-fun električni pogon na LED displeju, i nastavljamo vožnju bez napora i pogonimo pedale tako snažno, koliko želimo. Pomoć E-fun električnog pogona bilo kada isključimo i nastavimo “po starom”. Takav način vožnje produžuje energiju u bateriji. Doseg je ovisan od upotrebe električnog pogona, od snage motora, od vrste i kapaciteta akumulatora…

Vožnja uz pomoću E-fun električnog pogona – senzor na pedalama:
Bicikl s E-fun električnim pogonom koristimo potpuno jednako, kao “standardni” bicikl. Motor počinje pokretati bicikl, kada primijeti pomicanje pedala i nama “pomaže”. Stupanj “pomoći” E-fun električnog pogona se izabere na LED displeju (1 – mala pomoć, 2- srednja pomoć, 3- velika pomoć).  U praksi to znači, na najvišem stupnju pomoći je pogonjenje veoma lagano. Utrošak energije iz akumulatora je umjeren. Doseg od 50 – 100 km, ovisno od intenzivnosti pogonjenja pedala (akumulator 36 V – 10.4Ah, motor 250 W, brzina ca 25 km/h).

Vožnja bez električnog pogona:
E-pogon isključimo, bicikl koristimo kao “standardni bicikl”, koji nije opremljen s E-pogonom.

face_happy3